U bent hier

Poetshulpen van Sthep dienstencheques spelen een pittig partijtje mini-golf !

Op 19 juni, de dag van de huishoudhulp willen we expliciet aan onze medewerkers zeggen "dank we wel, voor jullie inzet.  echt super"

Traditiegetrouw nodigt Sthep al haar werkneemsters uit voor een gezellige avond.  Sthep vindt het belangrijk om een aantal keer per jaar de huishoudhulpen samen te brengen voor een activiteit.  Ze zien elkaar niet op de werkvloer.  En om een hechte groep te vormen, is het belangrijk dat ze weten wie er allemaal collega’s zijn. Er zijn al meerdere vriendengroepjes uit ontstaan. 

Dit jaar hebben we als starter een pittig partijtje mini-golf gespeeld.  Daarna werd er een heerlijke coupe ijs met vers fruit geserveerd. 

Een werknemer typeert : ‘Ik ben overgestapt als verzorgende naar Sthep en prix du cialis en pharmacie ik heb er nog geen minuut spijt van.  Ik heb fijne gezinnen gekregen, op kantoor staan ze altijd voor ons klaar, en de activiteiten, daar kijken we natuurlijk naar uit.  Het is altijd plezant.  Wij zijn blij dat Sthep dit voor ons wil blijven organiseren’, vertelt Cindy.   

 

	

Op zoek naar een toffe job?

Werken in een gezin waar u echt welkom bent. Dat is sthep!

Wij zorgen ervoor dat u steeds bij een passend gezin terecht komt.

Werken bij de beste !Vacatures

Huishoudhulp nodig?

Bel ons vandaag nog! T 011 81 37 47

Wij stellen u enkele gerichte vragen en zoeken voor u een huishoudhulp die bij uw gezin past.

Want een goede match is een van de belangrijkste voorwaarden voor een langdurig succes!

U kunt ook uw vraag naar ons doormailen. U wordt dan door Sthep gecontacteerd.

Contacteer ons