U bent hier

Opschorting dienstverlening - corona

De situatie rond het virus Covid-19 neemt erg snel onrustwekkende proporties aan.

Sthep kiest voluit voor de gezondheid van alle collega’s, klanten en de algehele volksgezondheid. Het garanderen van de gezondheid van onze medewerkers wordt steeds moeilijker waardoor ook Sthep tot nieuwe drastische maatregelen gedwongen wordt. Bovendien annuleren meer gezinnen de hulp omwille van besmettingsgevaar. 

Sthep heeft haar verantwoordelijkheid in de Sthep Care afdeling zo lang als mogelijk trachten te dragen. Sthep kan ook daar de ‘gezondheid & veiligheid’ en de ‘Social Distancing’ van haar werknemers niet meer garanderen.

Het is in het belang van iedereen om zo weinig mogelijk ‘risico op besmetting’ op te lopen. Zo kunnen deze mensen het virus al niet meer verspreiden in de gezinnen en lopen de noodzakelijke dienstverleners zoals de dokter, thuisverpleging, maaltijdbedeling, … ook minder risico op besmetting.

Op basis van al deze elementen heeft de raad van beheer beslist om over te gaan tot volledige sluiting van Sthep en dit tot en met 5 april 2020.

Alle gezinnen waar we naast de poetsdienst ook gezinshulp bieden, dus maaltijden bereiden en boodschappen doen en onze aanwezigheid noodzakelijk is, zijn gecontacteerd.
Deze klanten (of de kinderen) hebben allemaal laten weten dat ze tem 05/04/2020 zonder de dienstverlening van Sthep verder kunnen.
We hebben onze Care gezinnen op het hart gedrukt om Sthep te verwittigen indien er problemen zijn.

We hopen van harte dat de situatie tegen 5 april terug onder controle is en dat we op 6 april onze activiteiten op een normale manier kunnen heropstarten. Wij zullen de situatie op de voet blijven opvolgen en houden iedereen uiteraard op de hoogte als er iets verandert.

Wij beseffen maar al te goed dat dit een verstrekkende beslissing is, maar die we moeten nemen in het kader van deze uitzonderlijke crisis.

We rekenen op jullie begrip.

Draag zorg voor jezelf en je naasten! Probeer vooral zelf gezond te blijven!

Met vriendelijke groeten,

Wendy Janssen
Afgevaardigd bestuurder

	

Op zoek naar een toffe job?

Werken in een gezin waar u echt welkom bent. Dat is sthep!

Wij zorgen ervoor dat u steeds bij een passend gezin terecht komt.

Werken bij de beste !Vacatures

Huishoudhulp nodig?

Bel ons vandaag nog! T 011 81 37 47

Wij stellen u enkele gerichte vragen en zoeken voor u een huishoudhulp die bij uw gezin past.

Want een goede match is een van de belangrijkste voorwaarden voor een langdurig succes!

U kunt ook uw vraag naar ons doormailen. U wordt dan door Sthep gecontacteerd.

Contacteer ons