U bent hier

Klanten vertellen

Nadat wij reeds jaren lang klant bij bij Sthep, doen we nu ook beroep op Sthep voor hulp in het huishouden bij mijn moeder.

De dienst werkt zeer goed. Ook nu heeft de jobcoach van Sthep vooraf een bezoekje aan huis gebracht.  De dienst kent hierdoor de thuissituatie en speelt op een gepaste manier in op onze wensen. Er worden goede en duidelijke afspraken gemaakt. De jobcoaches zijn ons vaste aanspreekpunt.  Ook de kwaliteitsbewaking en continuïteit blijft door hen gegarandeerd. Het voordeel is dat wij als klant steeds op dezelfde huishoudhulp kunnen rekenen en dit op de afgesproken dag(en).  Hierdoor kunnen wij op een minimum aan continuïteit rekenen.  Ze hebben ook de gegevens opgevraagd van de thuisverpleging, de familie, huisarts, ... zodat ze ten alle tijde de juiste hulp kunnen inroepen indien nodig.  Cindy staat in voor het schoonmaken van de woning, wassen en strijken, ...  We gaan Sthep nu ook vragen om samen met mijn moeder vb. de groentjes schoon te maken en een keteltje soep te koken, de dagdagelijkse boodschappen doen, .... Mijn moeder is heel gelukkig met de hulp en aanwezigheid van Cindy. 

Marie-Paule

 

Wil jij ook jouw ervaring delen?

Wij horen het graag


Ik ben Ingrid, mama van twee opgroeiende pubers, zowel mijn man als ik werken voltijds dus zal het al gauw duidelijk zijn : altijd tijd te kort! Maar wat ben ik blij met mijn poetshulp Wendy van Sthep!! Zij zorgt er in haar eentje voor dat de huishoudelijke zorgen in mijn hoofd tot een absoluut minimum beperkt kunnen blijven! Elke week is mijn huisje proper van boven tot onder met zelfs regelmatig een extraatje als verrassing! Een kast eens extra uitgepoetst, de berging nog eens extra onder handen genomen, rekken opgeruimd, ... elke week trouw op post! Ook al loopt dat jonge volkje heel het weekend mijn huis binnen en buiten... niet erg want op dinsdag komt Wendy en alles is weer spik en span! Ik sta in het onderwijs maar de hulp tijdens de schoolvakantie is een extraatje dat ik graag meeneem : zo heb ik eens de tijd voor een extra huishoudelijk klusje of gewoon eens even tijd voor mezelf! Tijdens het schooljaar ben ik altijd van huis dus belangrijk voor mij was een poetsbureau waar vertrouwen hoog in het vaandel gedragen werd en dat heb ik bij Sthep zeker gevonden! Op Sthep en op Wendy kan ik altijd rekenen voor de volle 100%. Ik heb dit bureau dus al veelvuldig aangeraden aan collega’s en vrienden want met de jobcoaches en de back-up van sthep succes gegarandeerd met de poetshulp! Bedankt Wendy en vele groetjes!!  Ingrid


Ik ben Vicky Ik zie dagelijks veel mensen en als zij mij vragen of ik nog een goed dienstencheque kantoor ken, zal ik altijd Sthep aanbevelen!Tijdens het eerste gesprek met de jobcoach heb ik onder andere mogen aangeven op welke dag ik het liefste hulp heb en wat mijn noden en wensen zijn.  Hier wordt zo goed als mogelijk rekening mee gehouden.  Ook de starturen kan ik samen met mijn huishoudhulp bepalen.
Bij Sthep wordt de huishoudhulp begeleid door één van de coaches. Jawel, de jobcoaches komen echt naar de werkvloer om de kwaliteit te checken en tips te geven om het werk van de huishoudhulpen te verbeteren, mocht dit nodig zijn.
Er wordt gestreefd naar continuïteit : ik heb steeds kunnen rekenen op één van de vlinders tijdens een afwezigheid (verlof, ziekte, ouderschapsverlof) van mijn  huishoudhulp.
Voorheen had ik hulp van andere kantoren, maar sinds ik klant ben bij Sthep, is mijn huis elke week netjes gepoetst en zit ik zelden zonder hulp.  Ze zijn professioneel bezig met zowel hun huishoudhulpen als hun klanten!  Ik ben een tevreden klant!


Joepi, het is maandag.  Nancy komt vandaag.  Al 2 jaar lang is zij dankzij Sthep onze steun en toeverlaat in het huishouden en we zouden haar niet meer kunnen en willen missen.  Vanaf het eerste kennismakingsgesprek met Wendy Janssen van Sthep, hadden we een goed gevoel. Christel


Bij de opstart van STHEP in 2007 werden we gevraagd om als eerste klant te willen zijn van dit nieuw project.  We hebben nog steeds geen spijt van deze beslissing.
De communicatie tussen ons verloopt dan ook vlekkeloos. Bij elke vervanging van onze poetsvrouw werden we tijdig gewaarschuwd en werd er in overleg een periode vastgelegd wanneer ze mochten komen. Nadien volgde steevast een telefoontje om te vragen hoe het geweest was en of ze voldeden aan onze wensen.  Zelfs een werkvloerbegeleiding door een medewerker van STHEP als het een nieuwe werkkracht was.
Nooit hebben we zonder poetsvrouw gezeten ook als ze plotseling ziek vielen werd er zeer snel een oplossing gezocht voor een vervanging.
Ook het uitvoeren van het werk mogen we tevreden zijn.  Men merkt dat ze allen eenzelfde opleiding genoten hebben en ze zorgen dan ook dat het werk altijd op zeer goede wijze uitgevoerd wordt.
Met dit team kunnen zorgeloos nog jaren genieten van een proper en net huisje.
Doe zo verder.  Eddy en Linda


Dag allemaal,
Zomaar om te bevestigen dat ik een knappe, blije, lieve en hardwerkende poetshulp heb, zelfs tijdens de vakantie.
Groetjes, Paula Goffin.


Na wikken en wegen heb ik besloten om van jullie diensten gebruik te maken.  Kort na de aanvraag zijn jullie kennis komen maken en meteen komen kijken welke hulp ik graag had.  Toen ik met Cindy ( poetshulp ) gepraat had wist ik meteen dat ik met jullie in zee wilde gaan, waar ik hedendaags nog steeds blij om ben.  Als ik thuis kom ligt er steeds een briefje met de taken die ze gedaan heeft, en waar ik telkens van verbaasd ben van het gene dat Cindy weer verricht heeft.  Bedankt Julie en Cindy voor jullie inzet  Groetjes Viviane


Joepie, het is maandag, Nancy komt vandaag.  Al 2 jaar lang  is zij dankzij Sthep onze steun en toeverlaat in het huishouden en we zouden haar niet meer kunnen en willen missen.    Vanaf het eerste kennismakingsgesprek met Wendy Janssen van Sthep, had we al een goed gevoel.  Zij vroeg niet alleen naar onze wensen, maar kwam ook duidelijk op voor haar mensen.  Met zorg zocht zij de juiste persoon voor ons uit en sindsdien kunnen wij niet alleen rekenen op een helpende hand, maar ook nog eens op een mooie vriendschap.  Eén ding is duidelijk :  Sthep bestaat uit een team van gemotiveerde mensen, die willen werken en hun job met plezier en trots doen.  Daarom willen wij toch nog even zeggen : dank  je wel Sthep en dank je wel lieve Nancy, we hopen dat je nog heel lang bij ons mag zijn. Groetjes van Guido, Christel, Lauren en Lander


Graag even een mailtje met complimentje voor jullie goeie service. Wij waren erg blij met het prima werk dat Natasha -ter vervanging van Marie-Jeanne- leverde. Het was voor ons erg fijn dat jullie zo snel voor zo'n goede vervanging konden zorgen. Natasha is er met enorm enthousiasme ingevlogen!! Deze service is een groot contrast met wat we in het verleden bij de interimbureaus ervaarden! Wij hopen natuurlijk op snelle beterschap van Marie-Jeanne, van wie wij nu ook geruime tijd al erg tevreden zijn...
Als het goed is, moet dat ook af en toe eens gezegd worden hé!
Bedankt, An
 

	

Lees ook..

Hey, ik ben Sonja,Ik werk nu al meer dan 9 jaar bij Sthep en het bevalt mij nog steeds prima. ...
Klik op facebook  sthep dienstencheques  'vind ik leuk' aanen volg zo onze...
Sthep... meer dan een job !Bekijk hier de foto's van een tof teamen onze activiteiten

Op zoek naar een toffe job?

Werken in een gezin waar u echt welkom bent. Dat is sthep!

Wij zorgen ervoor dat u steeds bij een passend gezin terecht komt.

Werken bij de beste !Vacatures

Huishoudhulp nodig?

Bel ons vandaag nog! T 011 81 37 47

Wij stellen u enkele gerichte vragen en zoeken voor u een huishoudhulp die bij uw gezin past.

Want een goede match is een van de belangrijkste voorwaarden voor een langdurig succes!

U kunt ook uw vraag naar ons doormailen. U wordt dan door Sthep gecontacteerd.

Contacteer ons