U bent hier

Collega's vertellen

Hey, ik ben Sonja,

Ik werk nu al meer dan 9 jaar bij Sthep en het bevalt mij nog steeds prima. 
Bij Sthep worden werknemers met respect behandeld, als mensen en niet zozeer als "personeel". Als er eventueel problemen zijn, zowel in verband met werk als privé kan je altijd bij hen terecht. Er wordt dan samen gezocht naar een oplossing.
Uren en gezinnen worden, zover als mogelijk, ook altijd gekozen in overleg.
Maar binnen Sthep is er naast het werk ook plaats voor een gezellige babbel of activiteit onder collega's. Zodoende leer je elkaar toch wat beter kennen binnen een dienstencheque bedrijf, wat natuurlijk niet altijd evident is omdat er individueel wordt gewerkt.
Voor mij blijft het nog steeds heel belangrijk dat er altijd een luisterend oor is.
Het is fijn om te weten dat de mensen die "boven" je staan ook "naast" je staan en met je meewandelen indien nodig!
Bij Sthep heb je echt het gevoel dat je werk gewaardeerd wordt en dat je altijd persoon mag zijn wie je bent.

 

Wil jij ook jouw ervaring delen?

Wij horen het graag

 

Ik ben Hilde en werk sinds 1,5 jaar als huishoudhulp in het Sthep Care
project. Door mijn studie gehandicaptenzorg help ik graag mensen in zorgsituaties.Ik help hen met de dagelijkse dingen. Zo onderhoud ik de woning, steek de was in, zorg dat de strijk gedaan is,…  Op maandag is het marktdag met één van mijn klanten. Rond etenstijd help ik haar met het dekken van de tafel en zorg ik ervoor dat ze tijdig haar maaltijd heeft.  Terwijl we het huishouden runnen, bieden we ook een luisterend oor.  Onze aanwezigheid is eveneens belangrijk. Ik vind het een heel uitdagende job. In mijn diverse gezinnen vind ik voldoende uitdaging om samen met de aanwezige diensten,  de kinderen, ... het huishouden te organiseren. In een ander gezin werk ik samen met mijn collega van Sthep. Via een communicatieschriftje houden we elkaar op de hoogte en maken we goede afspraken over het takenpakket. Dit loopt erg vlot.  Als ik in mijn gezin moeilijkheden ondervind, kan ik steeds op mijn jobcoach rekenen die mij tips geeft of samen mee naar oplossingen zoekt.


Ik ben Petra,
Ik ben van DC bedrijf overgestapt naar STHEP. 
Het verschil is inmens en wel in de positieve zin! Altijd dichtbij huis, gedaan dus met lange afstanden rijden, een eigen jobcoach die me héél toffe gezinnen bezorgt waar ik me welkom voel, en als het toch niet (meer) klikt dan doet ze er alles aan om te kijken waar het mis is gegaan en desnoods krijg ik een ander gezin.  Geen onverwachte telefoontjes of mailtjes dat ik toch niet moet gaan werken omdat het gezin thuis is of verlof heeft, gewoon elke maand gegarandeerd werk en dus ook loon. Bij mijn opstart kreeg ik inspraak in het uurrooster wat fijn is omdat ik maar deeltijds wou werken zodat ik de kindjes zelf kan wegbrengen en ophalen, maar als ik over een paar jaar toch wat meer wil werken, hoef ik maar een seintje te geven, en ik krijg zo een aantal uren bij.
Ook de flexibiliteit is leuk, als ik een dag naar het ziekenhuis moet met ons zoontje, zijn ze heel begripvol en maken ze er zeker geen probleem van dat ik op een andere dag ga, een uurtje minder werk, of een dagje verlof inzet na overleg met het gezin.
Dus kan ik wel zeggen dat het heel fijn werken is bij STHEP!! Fijne werksfeer en toffe mensen zowel de gezinnen als op kantoor.


Hey,
Ik ben Ellen Berben uit Meeuwen en ik ben overgestapt naar Sthep Dienstencheques.
Wat een verschil ! Mijn jobcoach Julie kent al mijn gezinnen en ze is mij komen opstarten. Dit was heel hele fijne ervaring. Ik heb veel tips gekregen en het geeft me een super goed gevoel. Ze vinden mij belangrijk bij Sthep, Dankjewel


Ik werk nu ruim 7 jaar bij sthep, het positieve is dat men er steeds terecht kan met om het even wat, dat men tijd neemt bij eventuele problemen om deze zo goed mogelijk op te lossen. Met andere woorden: de energie van dit bedrijf gaat voor het grootste deel naar het personeel.  Belangrijk is ook dat men de gezinnen en de arbeidstijden kan kiezen, dat er de mogelijkheid is om deze te wijzigen.  Ook nog dit: de mensen op kantoor kennen hun job en geven de correcte informatie.  Over de beloning als werknemer moet er gezegd dat men zich inzet voor een extra indien mogelijk. Tot slot, Sthep is een fair bedrijf zowel voor personeel als gebruiker.

 

 

	

Lees ook..

Sthep... meer dan een job !Bekijk hier de foto's van een tof teamen onze activiteiten
Klik op facebook  sthep dienstencheques  'vind ik leuk' aanen volg zo onze...
Sthep is steeds op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen m/v om ons team te versterkenSthep...

Op zoek naar een toffe job?

Werken in een gezin waar u echt welkom bent. Dat is sthep!

Wij zorgen ervoor dat u steeds bij een passend gezin terecht komt.

Werken bij de beste !Vacatures

Huishoudhulp nodig?

Bel ons vandaag nog! T 011 81 37 47

Wij stellen u enkele gerichte vragen en zoeken voor u een huishoudhulp die bij uw gezin past.

Want een goede match is een van de belangrijkste voorwaarden voor een langdurig succes!

U kunt ook uw vraag naar ons doormailen. U wordt dan door Sthep gecontacteerd.

Contacteer ons